Jobba med oss

Har du ett brinnande intresse för affärer och fastigheter? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten, ett högt engagemang och korta beslutsvägar? Svenska Handelsfastigheter erbjuder affärsnära roller i ett stabilt fastighetsbolag i tillväxt!

Vi är en privat fastighetsägare som genom aktiv förvaltning skapar långsiktiga hyresgästrelationer. Svenska Handelsfastigheters mål är att genom erfarenhet, långsiktighet samt en aktiv samverkan med ledande detaljhandelsföretag, utveckla framtidens handelsplatser. Våra ägare är Fjärde AP-fonden, Kåpan Pensioner, Länsförsäkringar samt ledning och styrelse vilket ger oss möjlighet att driva verksamheten med ett långsiktigt perspektiv.

Hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat team med hög kompetensnivå och engagemang som jobbar tillsammans för att nå våra mål. Du har möjlighet till både flexibla arbetstider och distansarbete.

 

LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker kontinuerligt Förvaltare!

Har du ett brinnande intresse för handel och fastigheter? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och ett högt engagemang? Svenska Handelsfastigheter erbjuder affärsnära roller i ett stabilt fastighetsbolag i tillväxt!

Svenska Handelsfastigheter är en privat och stabil fastighetsägare som i samverkan med ledande detaljhandelsföretag utvecklar attraktiva handelsplatser. Våra ägare är långsiktiga vilket ger möjlighet att driva verksamheten med ett långsiktigt perspektiv.

Vi är alltid intresserade att komma i kontakt med nya resultat- och utvecklingsorienterade förvaltare till våra regioner Nord, Mitt och Syd.

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighet och bygg eller motsvarande erfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet från kommersiell fastighetsförvaltning, önskvärt inom handel, och har tidigare haft roller med budgetansvar. Vi tror att du är van att hantera olika kontaktytor på ett exceptionellt sätt och trivs med att arbeta kundnära och målinriktat. Givetvis har du förhandlingsvana och har erfarenhet av hyresjuridik.

 

Personliga egenskaper

Vi söker drivande och affärsmässiga personer med förmågan och viljan att arbeta framåtriktad tillsammans med andra. Som person är du trygg i dig själv och i ditt agerande utstrålar du trovärdighet. I ditt arbete är du analytisk och strukturerad och har en förmåga att väga olika intressen mot varandra för att se till helheten.

Då vår affärsidé är att förvalta och förädla våra fastigheter i samverkan med våra hyresgäster är det också viktigt att du är relationsskapande och har ett prestigelöst förhållningssätt. I denna rekrytering kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper.

 

Vi erbjuder dig

En bred och flexibel roll där du själv kan med att utveckla ditt arbete och vara med och sätta din prägel i regionens utveckling. Hos oss får du möjligheten att vara en del av en platt organisation med korta beslutsvägar hos en framåtriktad och långsiktig fastighetsägare i tillväxt.

För mer information gå in på vår hemsida: www.handelsfastigheter.se eller skicka din spontanansökan till rekrytering@handelsfastigheter.se.

 

 

 

 

 

 

Skicka gärna in din spontanansökan med CV