Jobba med oss

Vill du vara med och forma framtiden för handelsplatser och utveckla dem tillsammans med ledande detaljhandelsföretag? Ser du dig själv som en engagerad och resultatinriktad person som vill vara med och skapa långsiktiga relationer och samverkan? Då är Svenska Handelsfastigheter det rätta valet för dig!

 

Här får du möjligheten att arbeta med tre av våra starka värdeord: långsiktighet, erfarenhet och samverkan. Vår långsiktiga ägarstruktur möjliggör att driva verksamheten med ett långsiktigt perspektiv och skapa framgångsrika handelsplatser.

Hållbarhet i fokus – Vi är stolta över att ha fått högsta hållbarhetsbetyget 2023 av svenska fastighetsbolag granskade av analysföretaget Sustainalytics, vilket även topprankar oss i Europa. Detta bevisar att vi är Nordens ledande fastighetsbolag inom hållbarhet!

Hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat team med hög kompetensnivå och engagemang som jobbar tillsammans för att nå våra mål.

Då vår affärsidé är att förvalta och förädla våra fastigheter i samverkan med våra hyresgäster är det också viktigt att du är relationsskapande och har ett prestigelöst förhållningssätt. När vi rekryterar sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Spontanansökan

Om det inte finns något ledigt jobb som passar din profil så är du välkommen att skicka in din spontanansökan.

 

För mer information gå in på vår hemsida: www.handelsfastigheter.se eller skicka din spontanansökan till rekrytering@handelsfastigheter.se.